ovesná kaše... Fuj?

19. srpna 2015 v 14:06
Rozhodně NE! možná jako já znáte z dětství tu odpoznou slizkou blemcanici nazývanou "ovesná kaše". Já si nedávno našla recept na jednu, že to zkusím a teď už si ráno bez ní neumim představit :D tak se pojďte podívat na recept.

Recept na 1 porci:

Ingredience:
  • 50 g velkých ovesných vloček
  • 350 ml mléka nebo vody, nebo směsi mléka s vodou + špetka soli
  • hustý bílý jogurt, nejlépe řecký
  • med
Postup:
Na sporáku v hrnci se silným dnem promíchejte vločky s mlékem nebo vodou, případně směsí obojího. Přidejte špetku soli a na mírném plameni povařte čtyři až pět minut. Občas kaši promíchejte.

Následně servírujeme, posypeme ovocem a oříšky a můžeme baštit! :) Já tam nejradši dávám banán, jahody a borůvky, nasekané mandle a vlašáky :) Já osobně si dělám kaši s mlékem a ne s vodou. Pořád vám běhá mráz po zádech když slyšíte ovesná kaše? Já myslím že ne :)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 flow flow | Web | 20. srpna 2015 v 10:26 | Reagovat

Miluju kaši a snidam ji denně!
Dělám ji z 50g vloček a mléka, potom ozdobim banánem a arašídovým máslem, je to největší mňamka!<3

2 shhh-tea-first shhh-tea-first | Web | 20. srpna 2015 v 11:10 | Reagovat

[1]: Zejo!! Tyjo uplně jsem zapomnela na burakove maslo, moji srdeční záležitost ♥

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama